vremea de mâine : weather in Bucharest

Pentru București, vremea mâine va începe cu temperaturi de 3˚C la ora 6 dimineața, urmând să crească treptat pe parcursul zilei. În jurul orei 14, se așteaptă o temperatură maximă de aproximativ 11˚C. Spre seară, la ora 21, vor fi posibile ploi, cu o probabilitate de 55% de precipitații și o temperatură de 8˚C. Vântul va sufla moderat pe parcursul zilei, cu viteze de până la 13 km/h​​.

În general, vremea va fi mai caldă decât normalul pentru această perioadă a anului în cea mai mare parte a țării, cu cer variabil și posibile ploi slabe pe arii restrânse​​. Pentru mai multe detalii despre vreme în diferite regiuni ale României, te poți referi la Gismeteo, care oferă prognoze meteo actualizate​

For tomorrow’s weather in Bucharest,

the forecast starts with clear skies at 6 AM, with temperatures around 3°C and no chance of precipitation. The morning will see temperatures gradually rising, with mostly sunny conditions transitioning to partly cloudy skies by 9 AM. Through the day, cloud cover will increase, reaching fully cloudy conditions by noon, with temperatures peaking at 12°C in the early afternoon. The chances of rain increase in the evening, particularly around 7 PM, when precipitation probability rises to 50%. Wind speeds throughout the day will vary, peaking at around 13 km/h.

See also  Justine Siegemund: The Midwife Pioneer Who Transformed Obstetrics

For a broader outlook, the weather across Romania tomorrow is expected to be warmer than typical for this time of year in most parts of the country, with scattered light rain in some areas. The Administrația Națională de Meteorologie (National Meteorological Administration) has provided a four-week forecast indicating snow in the mountains, with spring-like temperatures in the west and southwest.

Vremea pentru București mâine prevede o zi cu temperaturi care încep de la 3°C dimineața devreme și ajung până la maxim 12°C în cursul zilei.

Sunt așteptate condiții variabile, cu cer parțial noros care se va înnora treptat, având șanse de ploaie în creștere spre seară. Vântul va fi moderat, cu viteze de până la 13 km/h. Precipitațiile vor avea o probabilitate mai mare de 50% în jurul orei 20, indicând posibile averse​​.

Pentru o perspectivă mai largă asupra vremii în România, prognozele sugerează variații de temperatură și condiții meteo diferite în diverse regiuni. Informațiile detaliate pentru localități specifice și prognoza pe următoarele zile pot fi accesate pe site-uri de specialitate precum vremea.ido.ro​​, foreca.ro​​, și vremea.ro​​. Aceste resurse oferă date actualizate, inclusiv temperaturi, condiții de cer, vânt, și alte detalii relevante pentru planificarea activităților zilnice sau a călătoriilor.

Leave a Comment